Marianne Andersson | Healer, Homeopat, kanaliserad vägledning

Jag_började min bana som alternativ terapeut genom att läsa klassisk Homeopati. Idag 20 år senare är det fortfarande en stor del av min verksamhet. Är vidare utbildad Hypnoterapeut där jag framför allt jobbar med regressioner. Detta innebär att man går tillbaka till tidigare liv och ser hur detta påverkar livet idag.

Efter ett par år som verksam Homeopat blev jag vägledd av mina Mästare och Guider till att börja med Healing. Valet av denna livsväg har lärt mig mycket. Mitt seende har utvecklats så mycket att jag kan känna in energin från organen i den fysiska kroppen och på så sätt se hur de mår. Energistörningar och dess blockeringar i kroppen hämmar det energiflöde som behövs för att vi skall må bra. Med healingens kraft får vi igång flödet som skapar harmoni och välmående.

Jag finns till för dig, för att hjälpa dig att ”hitta” dig själv. Hjälpa dig att väcka din kristall, hitta ditt ljus och din livsväg. Ta emot och tillför ljus, kärlek och glädje till din kropp och själ!

Jag och Liv har egna verksamhetsområden, men vi arbetar också ihop, och handhar kurser tillsammans vilket har en naturlig orsak då jag är hennes Mor!

Dela / Bokmärk